Henkilöhahmot

    

     Päähenkilöt


  Sivuhenkilöt3 kommenttia:

 1. Jestas sentään. 2000 -luvun aluilla luin netistä aivan mahtavaa sarjakuvaa, jonka nimeä en koskaan muistanut ja niimpä jouduin jo silloin etsimään sarjakuvan jonkin Top-100 kotisivulistauksen kautta. Ajan myötä sarjakuva unohtui ja kun yritin sitä löytää jälleen, ei missään ollut jälkeäkään.
  Yli 10 vuotta sarjakuva on palaillut mieleeni silloin tällöin ja hyvänä nettietsivänä hakuni ja etsintöni eivät ole tuottaneet tulosta.
  Tänään sarjakuva tuli jälleen mieleeni ja sain päähäni sanat "Varjojen valtiatar". Lisäsin hakuun sanan sarjakuva ja etsin kuvahaulla.
  Eräs kuva löytyi ja johti tälle blogisivulle. Hämmästyin, miten kuvitus on erittäin samantapaista ja kuin vuosia hukassa olleessa sarjakuvassa. Jännittyneenä selailin tätä sivua ja tuli olo, että nyt se vuosien etsintä päättyi.

  Googletin nimesi ja siinä se on: "Kirjoitukset"! Ja vieläpä kirjaksi painettuna! Tuntuu kuin kaikki nämä vuodet olisin ollut niin lähellä ja sitten taas niin kaukana.
  Ostan kirjan välittömästi! Siitä on näköjään toinenkin osa. Sekin on tilattava välittömästi.

  Haluan kiittää teitä näistä sarjakuvista ja kannustan ehdottomasti jatkamaan. Parhaimmat sarjakuvat tempaavat mukaansa aivan toiseen maailmaan ja sitä Kirjoitukset -sarjakuva todellakin teki! En yhtään epäile, ettenkö näiden vuosienkin jälkeen siitä sarjakuvasta pitäisi.

  VastaaPoista