maanantai 17. kesäkuuta 2013

Johdanto

Aloitin Aygan Laulu -tarinan kirjoittamisen alkuperäisen word-tiedoston perusteella Tammikuussa 2002. Siitä asti olen kirjoittanut satoja sivuja tekstiä, joista noin puolet vuosina 2011-2013. Julkaisuvalmista tekstiä on tällä hetkellä n. 314 sivua, joten  tulen 99% varmuudella päivittämään sivustoa kerran viikossa, joten lukijan ei tarvitse miettiä onko tämä jälleen yksi blogi joka kuihtuu pian perustamisen jälkeen. ;).

Vuonna 2002 tuottamani vanha teksti on sittemmin "kirjoitettu puhtaaksi" muutamankin kerran, lähinnä siitä syystä, että 14-vuotiaan minäni tuottama teksti ei aina ollut lukijaystävällistä. Toivon että nyttemmin tilanne olisi toisin. Kommentteihin voi mainita, jos kieliasu mättää jotenkin pahasti. En ole siis ammattikirjailija, vaikka haluaisin olla itse asiassa olen kuvataiteilija ammattinimikkeeltäni. Vielä en ole sillä saralla tinannut rahaa, mutta äiti sanoo että osaan piirtää tosi hyvin. Voin lähitulevaisuudessa runoilla lyhyen infoiskun niitä varten, jotka ovat aidosti kiinnostuneet siitä millainen naama on näiden tekstien takana.
Alunperin tämän novellin synty lähti joskus vuosina 2001 - 2002 minun ja ystäväni Marja Siiran yhdessä kehittelemistä tarinoista. Sittemmin meidän versiomme ovat lähteneet hyvin eri suuntiin.  Käykää myös ihmeessä vilkaisemassa Marjan tuottamaa nettisarjakuvaa Kirjoitukset.
Mutta enempää en aio selostaa nyt, vaan aion seuraavaksi ladata ensimmäisen kappaleen novellistani, joka sattuu olemaan prologin alku. Ja vielä: Onneksi olkoon Sinä, jotka olet löytänyt tänne, toivottavasti toivon että koet kirjoitelmani viihdyttävänä ja toivottavasti tulet jatkossakin vierailemaan ja lukemaan!
-Tuuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti