torstai 19. kesäkuuta 2014

Vuosi taivalta takana!

Blogini täytti 17.6. vuoden! Tuntuu kuin vastahan minä tämän aloitin. :) Taival on ollut lyhyt, vaikka tarina on päässyt jo pitkälle. Loppusuoralla ei ihan vielä olla ja kirjoitustyökin on vielä kesken. ;____; Olisin halunnut saada koko kertomuksen valmiiksi mennen vuoden aikana, mutta kirjoittaessa uusia ideoita vain syntyy ja tarina paisuu. :D Onko se sitten hyvä asia, se jääpi nähtäväksi. ;)

Voi siis olla että luovia taukoja tulee vielä lisää (jotta ehdin oikolukea ja esiluetuttaa tätä kirjoitelmaa, ennen julkaisua) Haluaisin myös kovasti kuvittaa jokaisen kappaleen, mutta aika tuntuu loppuvan kesken! Argh! Ja syksyllä palaan pitkän tauon jälkeen takaisin koulun penkille. Opintojani on jäljellä enää muutama hassu kurssi, sekä tietysti oppari, joka onkin sitten mahdoton järkäle! Pelkästään kirjalliseen opinnäytteeseen menee aikaa, mutta taiteellinen työ on se varsinainen koetinkivi. Koulun ja blogin päivittämisen yhteen sovittaminen onkin oma haasteensa, jota joudun selvittelemään ja suunnittelemaan paljon.

Uurastuksen vuosi (siis tämän blogin osalta) on ollut jo kovin palkitseva. Lukijakuntani on ehkä pieni, mutta uskollinen, kiitos teille kaikille, jotka käytte säännöllisesti ja säännöllisen epäsäännöllisesti lukemassa tarinan kehittymistä! ^____^ Mieltäni lämmittää tietää, että tätä tarinaa todella käydään lukemassa, enkä kirjoittele pelkästään omaksi ilokseni.

Joten kiitoksia kuluneesta vuodesta,
ja
Iloista ja lämintä Juhannusta kaikille! :)

-Tuuli the Kirjoittaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti