torstai 2. heinäkuuta 2015

Kesätervehdys!

Pahoitteluni viimeaikaisesta hiljaiselosta, rakkaat lukijani. Olen ollut kiireinen arkielämässäni ja blogin päivittämiseen ei ole oikein löytynyt aikaa. Uuden kodin järjestely ja uuden karvaisen perheenjäsenen hoito on vaatinut aikaa ja energiaa, ja lisäksi olen yrittänyt vähän lomaillakin välissä. ;)

Olen myös miettinyt tarinan lopetusta, joka lähenee vääjäämättä. Viimeisiä lukuja viedään, mutta lupaan, että kappaleita on jäljellä vielä toista kymmentä, ja lisää tulee koko ajan! Siinä tuleekin vastaan aihe, jota olen pohtinut kovasti. Sitä myöten mitä saan kirjoitettua tarinan loppua, syntyy uutta tekstiä koko ajan lisää. Voi olla, että joudun karsimaan tekstistä aika paljon pois, tai kirjoittaa aivan uusi luku, jatko-osa niin sanoakseni. En vielä tiedä. Tarina rönsyilee ja paisuu joka suuntaan, mutta kirjoittajana koen, että tarinaan jää liian monta aukkoa, jotka täytyy täyttää. Siksi tekstiä syntyy koko ajan lisää, vaikka tarina täytyisi jo saada päätökseen.

Joten, mitä mieltä Te olette, lukijani? Haluatteko pitkän lopetuksen, vai mahdollisen jatko-osan, jossa selitetään hieman tarinan lopetusta ja taustoja? Haluan tietää mitä mieltä muut ovat ja tässä vaiheessa asiaan pystyy vielä vaikuttamaan. siksi olen lykännyt seuraavan kappaleen julkaisua, haluan tietää mihin suuntaan ryhdyn tarinaa viemään, ennen kuin laitan viimeisen sinetin päälle, eli jatkan julkaisemista.

Joka tapauksessa kertomus on vielä kesken. En tahdo julkaista keskeneräistä tarinaa, vaan haluan lukukokemuksen olevan paras mahdollinen. Monet ovat saattaneet huomata tekstissäni viliseviä kirjoitusvirheitä; niitä syntyy, kun joudun julkaisemaan liian nopealla tahdilla, enkä ole ehtunyt huolellisesti oikolukea tekstiä. Lisäksi moni on varmaan jo pistänyt merkille kuvituksen puutteen viimeaikaisissa kappaleissa. Itse haluaisin kuvittaa joka kappaleen, mutta aina ei hyvää kuvaa synny ajoissa. Mieluummin julkaisen kappaleen ilman kuvaa, kuin huonon kuvan kanssa.

Otin jo keväällä "lukulomaa" koulun opinnäytetyötä varten (meni läpi ja hyvin arvosanoin vieläpä!), ja voi olla, että joudun jälleen pitämään taukoa, jotta saan kirjoitettua tarinan loppuun ilman häiriöitä. Mutta nyt työttämänä taiteilijana minulla onkin vain aikaa! Suunnittelen itselleni aikataulun ja julkaisen sen täällä blogissani, jotta Te ette joudu olemaan pimennossa ja miettimään milloin blogiin ilmestyy jälleen lukuja. En ole kuollut, en ole unohtanut Aygan Laulua, olen vain kiireinen ja tahdon antaa teille vain parasta! :)

Seuraava kappale julkaistaan tällä viikolla, viikonloppuna todennäköisesti, joten pysykää kuulolla!

Aurinkoista kesän jatkoa!
-Tuuli

Kirjottaminen on vaikeaa ilman näyttöä

2 kommenttia:

 1. Heips!
  Mitä tuohon tarinan lopetukseen tulee, toivon, että jatkat loppuun asti kahdesta perspektiivistä.
  Jos jonkun lisäluvun haluat tehdä, niin kirjoita sarakon ajasta kuningattarena, prologimaisesti ensimmäisessä persoonassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen siis jo sisällöllisesti käsikirjoittanut tarinan loppuun, ja sen verran voin sanoa, ettei toiveesi ole välttämättä kovin kaukana todellisuudesta... ;)

   Kiitokset kommentoinnista! Lämmittää aina mieltä!

   Poista