torstai 18. syyskuuta 2014

Syystervehdys!

Aurinkoista syyskuuta vain kaikille! Kuten olette ehkä huomanneet, pian alkaa  lähestyä viimeisen osan julkaisu. Hieman olen ollut kahden vaiheella, että julkaistako, vai hioakko vielä vähän lisää. Tältä näkymin viimeisessä osassa tulee olemaan yli 150 sivua tekstiä, joista noin 100 sivua on vielä täysin raakaamateriaalia. :D Koska kuitenkin haluan julkaista vain hyvää proosaa, enkä suinkaan juostenkustua kakkaa, mietinkin nyt parhaillani, kuinka saisin parhaalla mahdollisella tavalla luotua tilaa kalenterissani tekstin editoimiselle, opinnäytetyön ja töiden ohella. *___* Kaikki on mahdollista ruukataan sanoa, ja uskon tähän väittämään 100/100! Se on vain suunnittelu kysymys.

Eli miltä kuulostaisi, jos uusi kappale tippuisi sivulle joka toinen viikonloppu? Näin ollen ehtisin varmasti oikolukea jokaisen kappaleen huolellisesti ja minulla saattaisi jopa riittää aikaa kuvitukselle. (Ainakin itse olen sitä mieltä, että kuvitus tässä tarinassa kuuluu pakettiin.) Todennäköisesti kohdalle saattaa tulla hetkiä, että joudun siirtämään päivittämistä esim. viikolla, tai heti kun vain on mahdollista. Yritän kuitenkin päivittää säännöllisesti, jotta tarinaa on mielekästä lukea.

Lisäksi (jos joku näitä päivityksiä lukee) haluaisin tiedustella, onko aiempien kappaleiden selaaminen tässä ulkoasussa mielekästä? En ole millään muotoa koodaaja, mutta voisin yrittää taiteilla aiempien kappaleiden selaamisen jotenkin helpommaksi. Nyt näyttää siltä, että kappaleita luetaan ikään kuin "perse edellä" eli nurinkurisesti. Onko lukijoissa ketään, joka aloitti tainan lukemisen keskeltä? Oliko alusta asti kappaleiden lukeminen helppoa vain hankalaa? Palautetta saa antaa, jotta voin parantaa lukukokemusta! :)

Ja palkkiona siitä, hyvä lukijani, että jaksoit silmäillä läpi tämän tylsän päivityksen: Luonnos tulevista henkilöistä, jotka esitellään tulevissa kappaleissa (sekä Nana yllärii!).


2 kommenttia:

 1. Oi, hienoa että kirjoitustyö on sujunut mallikkaasti! :) Joka toinen viikonloppu kuulostaa hyvältä tahdilta, varsinkin jos kappaleisiin tulee mukaan myös kuvitusta.

  Ja tottahan tuo, että "perse edellä" tätä blogia tulee varmasti monen selattua, ennen kuin hoksaa mistä lukeminen kuuluukin aloittaa.
  Mielessäni käväisi nyt sellainen villi ajatus, liittyen tuohon koodaamiseen... Että voisin koodata Aygan Laululle ihan omat nettisivut jossa tarina olisi laitettu esille kronologisessa järjestyksessä. Toki jos vain haluat! :D
  Olisi niin upeaa jos voisin auttaa jotenkin tämän projektisi kanssa, olen uskollisesti lähes joka päivä käynyt kurkkimassa onko tänne tullut lisää matskua. :D Aina jännityksellä odottelen jatkoa, ja nyt kun loppu alkaa häämöttää, jännityskin tiivistyy!

  Että sellaisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Omat nettisivut kuulostaa huokuttelevalta. :D Tästä voisi keskustella lisää s-postin välityksellä. Mun osoite löytyy tosta oikealta --> Pistä mailia ja kerro mitä oli mielessä. :)

   Todella kiva kuulla, että joku täällä käy ja vielä säännöllisesti! Yay! <3 Saapi motivaatiota jatkaa. ^__^

   Poista