perjantai 10. tammikuuta 2014

Itkuvirsi Acerin muistolle

Viime viikolla kuolleen kovalevyni vuoksi osa tekstistä (tältä näkymin onneksi vain yksi kappale) katosi bittiavaruuteen. ;_________; Pääsi melkein itku, mutta kestän tämän kuin nainen.

Tästä syystä pidän lyhyen kirjoitustauon, jonka aikana yritän saada paikattua menetetyt osat ja kirjoitettua eteenpäin uutta. Aygan Laulu tulee jatkumaan mahdollisimman pian, mutta otan nyt 2 viikkoa vapaata päivittämisestä. Tämä ei silti tarkoita, etten laittaisi kuvia sivulle, sillä niitä kyllä tulee. Saa ja kannattaa käydä vilkuilemassa.

Käykää myös kurkkimassa DeviantArt -galleriaani, jos et jo ole. Sinne lisään muutakin kuin Aygan Lauluun littyvää taidetta, kannattaa siis vilkaista. ;)      http://tohmo.deviantart.com

Ja muistakaa lapset: Varmuuskopio, varmuuskopio, varmuuskopio. 
Jos olet vasta tehnyt varmuuskopion  TEE  SE UUDESTAAN. NYT. Minun onnekseni tein varmuuskopioinnin juuri ennen joulua, mutta yyhden ainoan tiedoston unohdin kopioida, ja se oli juuri se joka jäi dödanneelle läppärilleni. -______- Jep. Oma moka.

Tuuli kuittaa.

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat pian paikattua kadonneet tekstit! Se on aina harmi jos kovalevy kärähtää, se kun peeveli tekee sen täysin varoittamatta. D:
  Mutta kuitenkin, innolla odottelen jatkoa. :) Käyn täällä vähintään kerran viikossa kurkkaamassa onkos tullut jotain uutta, on aina ilo heittäytyä tarinasi vietäväksi. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totisesti! Armas läppärini ei ehtinyt antaa kuin pieniä vihjeitä aivan ennen kuolemaansa. :| Paikkaaminen on vielä kesken, mutta vahinko ei onneksi ollut lopulta niin suuri. Olen jopa miettinyt tekeväni kadonneen kappaleen mahdollisesti sarjakuva versiona, mutta se on vielä ideointi vaiheessa. :)

   Mukava kuulla, että teksti pitää otteessaan! ^_____^ Sarja jatkuu jälleen normaaliin tapaan, ellei muita yllättäviä muuttujia satu kohdalle. ;)

   Poista